Брандиране на автомобили, бусове и други превозни средства, на ниски цени


Брандирането на автомобил или друго МПС е ефективен и евтин начин за реклама. Има множество варианти за частично или цялостно облепяне, в зависимост от желанието и бюджета на клиента. Този тип реклама представлява част от цялостният маркетинг на една компания, като чрез него фирмата популяризира своята марка, чрез собственият си автопарк, като плаща веднъж за дизайн, изработка и облепянето, след което може да ползва рекламата безплатно дълги години. Качеството на дизайнът също е от значение, тъй като е нужно да е съобразено с брандинга на фирмата, да има ясно послание и да е визуално привличащо потребителите. Добре е клиентите да се запознаят предварително с правилата на КАТ. Във Фреш Принт имаме дълъг опит в брандирането на коли, бусове, баничарки и други, и сме на линия за консултации, независимо дали става дума за 1 или повече МПС-та

Свържете се с нас  

Брандиране на мпс

Видове брандиране на рекламни МПС-та според площта на покриване

Брандирането се извършва чрез каст фолио с висока издържливост. В зависимост от бюджета и изискванията на клиента, и площта на покриване на автомобила, може да бъде: минимално, частично и цялостно. Ако не сте сигурни, кой вариант е най-подходящ за вас ние сме на линия за безплатна консултация.

минимално брандиран автомобил

Минимално

Минимално брандиран автомобил

Минималното брандиране на автомобил представлява обикновено печат на фирменото лого и контакти на фирмата. Елементите може да се позиционират на предният капак, на предните врати и на задния капак.

средно брандиран автомобил

Частично

Частично брандиран автомобил

Включва лого и контакти, както и по-големи рекламни графики, покриващи големи елементи от МПС, като например тавите на баничарка, или цяла половина от мпс-то. Разбира се този вид е по-добър от минималното, тъй като прави повече впечатление на потребителите и се забелязва повече.

Цялостно

Цялостно брандиран автомобил

Цялостното облепяне на рекламен автомобил е най-сложният вариант на услугата. Представлява абсолютно цялостно облепване с рекламни графики, лого и контакти на всички повърхости от МПС-то. Този вид има най-голям ефект пред потребителите, тъй като прави най-голямо впечатление.

Плюсове на брандирането на фирмени коли

Плюсовете са много, като : еднократно заплащане за рекламата, веднъж създадена може да рекламира бизнеса ви с години, рекламата е винаги в движение и не зависи от специфична локация, предпазва автомобилите от леки щети, не зависи от атмосферните условия, използваното от нас фолио е с много висока издържливост, може и лесно да бъде отстранено, ако се наложи, вдига общото качество на брандинга на фирмата и др.

Специфики на рекламата върху автомобили / Фолиа

Фреш Принт разполага с екип от професионалисти, познаващи спецификата на работата по брандиране на автомобили и използва висок клас каст фолио на фирма ORAFOL®. Важно за този тип реклама е : да бъде лесна за възприемане ( да не е претруфена с текстове, за да може потребителят да бъде запознат с нея за кратко време ), да има всички контакти и важни послания разположени от всички страни на автомобила, да бъде силно контрастна за да привлича внимание, при печат върху прозорци да бъде използвано перфо фолио за да се запази видимостта на водача.

Защо да изберете нас

Ние знаем какво е добре за нашите клиенти

Повече от 10 г. опит в брандирането на автомобили, баничарки, бусове камиони и други.

Богат опит в дизайна на автореклами, познаване на спецификата на работата.

Използване на висококачестено фолио ORAFOL®

Кратки срокове и достъпни цени

Запитване

Примерни цени за брандиране на автомобили, бусове, баничарки, според вида
на мпс-то. Колко струва ?

Баничарка

Частично минимално – на тавите, капака и вратата

Цена 140-220 лв.

Частично, на по-голям елемент – задна половина

Цена 350-580лв.

Цялостно

Цена 1200-1900лв.

Товарен бус

Частично минимално – на капака и вратата

Цена 250-350 лв.

Частично, на по-голям елемент – задна половина

Цена 1300-1900лв.

Цялостно

Цена около 3000лв.

Автомобил

Частично минимално – на тавите, капака и вратата

Цена 140-220 лв.

Частично, на по-голям елемент – задна половина

Цена 350-580лв.

Цялостно

Цена 1200-1900лв.

Освен примерните мпс-та по-горе, предлагаме и брандиране на тирове, малки и големи камиони, строителни машини, пикапи, рейсове и др.

Трайност и качество на брандирането на автомобил с фолио Orafol

Фреш Принт използва каст фолио ORAJET® 3951RA+ ProSlide™ характеризиращо се с : дебелина 55 микрона, устойчиво на температури от -50 до +100 градуса, резистентно на повечето препарати и химикали за миене при стайна температура (72 часа след залепване към алуминий), издържливост, зависеща от различни фактори от 2 до 4 години, изключителна здравина, ниска цена спрямо други премиум марки.

Дизайн на брандирано МПС – от наш дизайнер или по дизайн на клиента

Дизайнът на авто реклама е сложен, тъй като зависи от формата на автомобила, вижданията на клиента, брандигът на съответната фирма и др. Всеки клиент може да изработи дизайна на брандирания автомобил и сам, но трябва да е добре запознат със спецификите и да спазва изискванията. Ако желаете професионален брандинг на вашите коли, бусове, баничарки и др. ние разполагаме с екип дизайнери с дълъг опит в областта, доверете се на нашият екип и се свържете с нас за повече информация.

често задавани въпроси относно брандирането на автомобили

Това е поставяне на рекламни надписи и стикери частично или цялостно на различни части на МПС.

Всяко МПС , като при всеки модел се изисква индивидуален проект и изработка съобразен с неговити форми.

Цената зависи от площта на покриване на рекламните стикери, медията на която са изработени и сложността на производство, и монтаж.

Разпоредбите на чл. 47 от Наредба № I-45 от 24 Март 2000 г. за регистриране, отчет, пускане в движение и спиране от движение на моторните превозни средства и ремаркета, теглени от тях, и реда за предоставяне на данни за регистрираните пътни превозни средства:
Чл. 47. (1) (Изм. – ДВ, бр. 93 от 2006 г., изм. – ДВ, бр. 57 от 2007 г., изм. – ДВ, бр. 94 от 2009 г., изм. – ДВ, бр. 67 от 2012 г.) Звената „Пътна полиция“ допускат до регистрация превозни средства с поставени върху тях табели, надписи и емблеми, ако те не са в противоречие с действащите нормативни актове.
(2) (Изм. – ДВ, бр. 105 от 2002 г.) Всички надписи се изписват на български език с изключение на запазените търговски марки. Надписите и емблемите могат да се дублират на чужд език.
(3) (Доп. – ДВ, бр. 67 от 2012 г., изм. – ДВ, бр. 45 от 2014 г., в сила от 30.05.2014 г.) Забранява се изписването или залепването на надписи и/или емблеми върху стъклата и фаровете на МПС, с изключение на разрешените с нормативни актове, както и се забранява облепване на превозното средство с фолио, водещо до заличаване на основния цвят и подвеждане при идентифициране.
(4) (Отм. – ДВ, бр. 94 от 2009 г.)
(5) (Нова – ДВ, бр. 31 от 2015 г.) За нуждите на идентифицирането при облепване на превозно средство с фолио съгласно ал.3, задължително се оставя необлепен минимум един основен детайл – преден капак или покрив.