Дигитален печат на визитки


Визитките са Вашата карта за вход в света на бизнеса!
Ние сме тук, за да създадем перфектната визия за Вашия бизнес и да Ви помогнем да постигнете успеха, който заслужавате!

Изработваме визитки повече от 20 години, като непрекъснато се стремим да постигнем ненадмината визия и дизайн. Предлагаме само висококачествени материали. Различните текстури и грамажи на хартиите ни дава възможност да създадем изключително екстравагантни и по-различни визитки, в които идеите на нашите клиенти да се материализират.

Направете първата стъпка, за да започнем работа върху Вашия персонализиран дизайн за визитки!

Свържете се с нас  

Защо да изберете Фреш принт за изработка на визитни картички

Нашите визитки се отличават с грамаж на предлаганите хартии, който варира от 250 до 350 грама. В допълнение към стандартните визитки, предлагаме и нестандартни форми и материали за печатане. Можете да изберете между различни ефектни хартии – релефни, гладки, рециклирани, ленени, перлени и паус.

Предлагаме различни ламинати – мат, гланц,кадифе, холограмен. Това ще осигури допълнителна защита на визитката, което я прави изключително издръжлива и устойчива.

Нашите услуги по създаване на визитки са бързи и лесни. Можете да ни изпратите своят дизайн, ако имате такъв, или да се обърнете към нас за консултация относно най-добрите решения за визитки според Вашите нужди. Всички наши продукти са отлични за бизнес и лично ползване, защото се придържаме към най-високите стандарти за качество и издръжливост.

Дизайн на визитни картички, от наш професионален дизайнер

Ако изберете дизайн от нас, можете да бъдете сигурни, че ще получите креативен и индивидуален дизайн.
Нашите дизайнери са опитни и талантливи, които ще се съобразят с Вашите изисквания и предложения, за да получите дизайн на визитки, който да отговаря на нуждите Ви и представя професионалния Ви имидж.

КРАТКИ СРОКОВЕ ЗА ИЗРАБОТКА

Срокът за изработка на визитки може да варира, в зависимост от избрания материал и производствен процес, като ламиниране и други ефекти.

ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ПЕЧАТ

Нашите визитки предлагат не само естетика, но и издръжливост и усещане за качество. Можете да бъдете сигурни, че винаги ще впечатлявате с оригиналността и качеството на продуктите ни. Предлагаме най-красивите покрития и видове хартия, за да може визитната картичка да отразява Вашата индивидуалност.

ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ХАРТИИ

При нас можете да откриете разнообразие от модерни и стилни цветове.

Специални ефекти при печат на визитки

Специални ефекти за визитки видеа



Често задавани въпроси

Визитките са важен елемент за Вашето бизнес брандиране, защото са мощен маркетингов инструмент. Една добре изработена визитна картичка създава положително впечатление за Вашата компания, като предоставя важна информация и Ви помага за привличане на нови клиенти и партньори. Това прави визитките важна част за разширяването на Вашата мрежа от контакти и налагането на професионални връзки.

Стандартният размер за визитка е 9 X 5 см. и 8,5х5,5см

Цената на дигиталния печат на визитки зависи от вида и грамаж на хартията, избрания материал, дизайна на визитката, допълнителните ефекти, ламинирането и броят на печатаните копия.
Моля, свържете се с нас за конкретна оферта и цена.

Да, предлагаме услугата ламиниране на визитки за по-дълготрайна издръжливост и по-добър визуален ефект. Цената на ламинирането на визитки е допълнителна към цената на печатането. Ламинати 30, 75, 125 и 250 микрона, мат или гланц.

Частичен лак, заобляне на ъгли, златно или сребърно фолио и холограмен ламинат.

Срокът за изработка на визитки варира в зависимост от избрания материал и допълнителните ефекти.

Доставката можем да направим по куриер за сметка на получателя.