Печат на винилна мрежа


Винилната мрежа се различава значително от строителната мрежа на вид и като характеристики, макар, че някои от приложенията им са сходни. За разлика от строителната мрежа, винилната мрежа има повече рекламни функции, отколкото предпазни. Изработва се от същия материал като винилния банер, но има мрежеста структура. Множеството малки отвори олекотяват материала и позволяват на вятъра да преминава през материала, като по този начин се редуцира напора върху конструкцията и самият материал. Използва се обикновено за особено големи по площ реклами, като размерът и гъстотата на дупчиците на различните видове мрежи определят техните характеристики, не само като тегло и здравина, но и пропускливостта на светлина, и видимостта на отпечатаното изображение.

Най-често се използват за рекламни банери, монтирани на калкан на сгради или върху огради. Монтират се и на други места където вятърът би бил проблем или просто когато клиентът харесва как изглежда печата върху винилна мрежа. Също така за разлика от винилния банер, винилната мрежа се къса доста по-трудно и обикновено има по-висока дълготрайност. Въпреки, че благодарение на дупчиците мрежата прозира, отпечатаните изображения имат добра видимост.

Във Фреш Принт предлагаме висококачествен печат на винилна мрежа, а също и довършителни работи като поставяне на подгъви и капси за монтаж, също както при винилните банери.

Свържете се с нас