Изработка и печат на карти за игра


Кой не обича да играе карти или да реди пасианси в свободното си време? Ето защо персонализираните тестета са едно от добрите решения за малък подарък, включително за фирмени събития или като допълнение към покана за сватба. Можете да поръчате оригинални карти за покер, за фокуси, или за различни видове игри. За реклама на бизнес можем да отпечатим на гърба на всяка карта снимки или каталог на произвежданите от Вашата компания продукти. Персонализираните карти за игра могат да послужат и за фирмено портфолио, например за архитектурни студиа, студиа за интериорен или графичен дизайн, агенции за модели и др. Можете да създадете карти със снимки на играчите от любимия отбор или музикални изпълнители. Възможните приложения са безброй.

Произведените при нас карти са изработени от специален, издръжлив картон и позволяват пълно персонализиране на лицето и гърба със снимки и лога.

Ако считате за скучни традиционните карти от бял картон, може да изберете сред десетки цветни картони, върху които може да се печата със сребърен или златен цвят. За опаковката също могат да се приложат различни технологии за постигане на максимално привлекателен външен вид.

Свържете се с нас  

брандирани карти за игра